Bad Taste
Bad Taste
Bad Taste
Osnivanje1. kolovoza 2011.
MjestoOriovac
Žanr/ovirock, heavy metal
Djelatno razdoblje2011. -
Web-stranicafacebook profil
Članovi
Josip Tucić - Fuki
Hrvoje Škarica - Škara
Matej Štajduhar
Miran Čeliković
Tomislav Čičak

Bad Taste je rock sastav iz Oriovca osnovan 2011. godine.

Povijest sastava[uredi]

Sastav vuče korijene iz 1995. godine kada su Hrvoje Rudar i Hrvoje Škarica osnovali bend Armagedon s kojim su djelovali u Elektrotehničkoj školi u Novoj Gradiški. Zajedno s njima u sastavu su svirali još Josip Tucić - Fuki i Hrvoje Marinac. Nakon završetka školovanja Hrvoje Rudar i Hrvoje Marinac radi daljnjeg školovanja izlaze iz sastava dok Josip Tucić i Hrvoje Škarica nastavljaju s radom na autorskim pjesmama.

Nakon nekog vremena okupljaju bend pod nazivom Steel u kojemu su svirali još Boro Živković i (pok.) Mladen Kormanjoš, no bez većeg uspjeha. Malo više uspjeha imaju s bendom Heart Of Steel i glazbenicima Dinkom Eržićem (bas gitara) i Dubravkom Barišić (klavjature) ali i oni se zbog drugih obaveza ubrzo razilaze. Krajem 2000-te godine slijedi pokušaj osnivanja benda s članovima brodskog sastava Sanatorium ali bez uspjeha nakon čega gube nadu i od svega odustaju.

Godine 2011. zajedno s Tinom Džaferovićem (bas gitara) i Miranom Čelikovićem osnivaju sastav Bad Taste. Nešto kasnije napušta ih Tin, a na njegovo mjesto dolazi Matej Štajduhar. Ubrzo im se pridružuje i Tomislav Čičak (gitara).