Obavijest za prijavu demo bendova[uredi]

Logo festivala Mars moon fest.jpg

Svi demo bendovi s područja Slavonskog Broda koji imaju želju nastupiti početkom lipnja na Mars Moon Festivalu neka svoje prijave pošalju najkasnije do 20. travnja 2012. godine. Uz prijavu, potrebno je poslati i jednu snimku autorske pjesme (ili web adresa na kojoj se ista nalazi), na osnovu koje će organizator raditi odabir bendova, kratku biografiju sastava te broj ili mail kontakt osobe.

Nastup demo bendova natjecateljskog je tipa. Izvode se tri autorske pjesme, a najboljim izvođačima bit će dodijeljene vrlo vrijedne nagrade.

Prijave slati na:

  • sbrock.net@gmail.com

Rezonator.hr[uredi]

Osim headlinera mogućnost nastupa na festivalu imati će i 12 demo bendova. Dva benda izabrat će se putem natječaja na Rezonatoru.hr. Temeljem glasova publike, a u glasove se broje direktni glasovi na stranici + dijeljenje na socijalnim mrežama tek nakon što se pjesma odsluša 60 sekundi, biti će izabrano 2 benda, dok će ostalih 10 izabrati organizator.

Natječaj je otvoren za izvođače svih stilova glazbe iz regije, a prednost imaju oni koji sviraju autorsku glazbu. Prijave i glasovanje počinje za koji dan, a glasovanje završava 5. svibnja u ponoć.

Za bendove koji će se prijaviti na natječaj organizator festivala je osigurao i vrijedne nagrade. Bend koji će po završetku glasovanja biti prvi na top listi, osim direktnog nastupa na festivalu, osvojit će besplatno snimanje jedne svoje pjesme u zagrebačkom AudioMax studiju. (http://www.audiomax.net/ )

Svih dvanaest izabranih izvođača natjecati će se i za glavnu nagradu koju dodjeljuje Rainbow Music Group (http://www.rainbow-music.hr/ ). Najboljem bendu po izboru festivalskog žirija biti će dodijeljena vrijedna nagrada koju je Rainbow osigurao u suradnji sa poznatim svjetskim proizvođačem glazbene opreme SHURE. Svaki član pobjedničkog benda dobit će po jedan Shure mikrofon!

Svi izabrani demo bendovi biti će zasebno predstavljeni na glazbenom portalu MIXER.HR.

Sve što trebate napraviti je registrirati bend na stranici Rezonator.hr

  • OBAVEZNO je ispuniti SVA polja prilikom registracije.
  • Po završetku registracije na profilu dignuti minimalno 2 autorske pjesme, te jednu prijaviti na MarsMF.
  • Ako ste već registrirani na rezonatoru, samo trebate prijaviti pjesmu na MarsMF.

Službeni rezultati natječaja biti će objavljeni na stranicama http://www.mixer.hr i http://www.rezonator.hr.

Nastup demo bendova[uredi]

Nastup demo bendova počinje u 16 sati. Svaki sastav dužan je izvesti tri autorske skladbe. Nastup tj. dolazak, izvedba i odlazak sa stagea traje najduže 30 minuta. Stručni sud njihov nastup ocjenjuje od 1 do 5 u kategorijama: pjesma, scenski nastup i ukupni dojam. Sastavi koji na kraju dnevnih natjecanja budi imali najveći broj bodova, plasiraju se u finalnu večer gdje se bore za pobjednika festivala. U slučaju da dva benda imaju isti broj bodova, stručni sud pobjednika određuje preglasavanjem. Sastavi koji ne zadovolje uvjete ovog pravilnika bit će diskvalifikacijom izbačeni iz daljnjeg natjecanja.

Satnica nastupa demo bendova u petak 1. lipnja
Naziv sastava Početak izvedbe Odlazak sa stagea
Reinkaos 16h 16:25h
Čvrsti momci 16:30h 16:55h
Karma Guru 17h 17:25h
Marina Zorić 17:30h 17:55h
Digitalna Kokoš feat. Krokodili 18h 18:25h
Plagijat 18:30 18:55
Satnica nastupa demo bendova u subotu 2. lipnja
Naziv sastava Početak izvedbe Odlazak sa stagea
Slučajni Odabir 16h 16:25h
Ludilo Mašina 16:30h 16:55h
Chaos Addict 17h 17:25h
Tudum SB 17:30 17:55
Big Strip Gorila 18h 18:25
Walk Away 18:30 18:55

Organizator festivala, Surprice d.o.o.