U mjesecu siječnju 2011. godine u Rock klubu predstavila su se tri nova i dva stara benda. Odmah nakon praznika 8. siječnja na scenu su izašli heavy metal sastav Wishbone i rock sastav Neverminds. Nakon njih 15. siječnja nastupima u Rock klubu pridružio se i odličan sastav Bitchslap, a zajedno s njima istu večer nastupio je i sastav El Dorado. U zadnju subotu 22. siječnja svoj nastup imala su dva mlada benda, Red Revolver iz Donjih Andrijevaca i po treći puta sastav Neverminds.

Rock klub od 8. siječnja[uredi]

Nakon božičnih i novogodišnjih praznika Rock klub je 8. siječnja 2011. godine nastavio s radom. Četvrti koncert otvorio je brodski hard rock i heavy metal sastav Wishbone. Vrlo čvrstom, žestokom i odličnom izvedbom te zahtjevnim repertoarom (s kojim se jako dobro nosila pjevačica sastava Ana Pažin), ishodili su burnu reakciju publike koja im nije dala otići s bine dok ne odsviraju još nekoliko stvari. Nakon njih, klubu se po drugi puta predstavio mladi rock sastav Neverminds. Kao i prvi puta vrlo sigurno, gotovo bez greške izveli su svoj repertoar, a sve prisutne digli na noge. Sastavi su se još jednom izmijenjali na bini, a za razglas i dobar zvuk kao i ranije pobrinuo se Joc. Četvrti Rock klub zbog privatnih obaveza bio je zakinut prisutnosti glavnog čovjeka i organizator ovog projekta Vlatka Balošića.Rock klub od 15. siječnja[uredi]

Peti po redu Rock klub "Glazbom protiv nasilja" održan je 15. siječnja, a njime se definitivno pokazalo da u ovom Gradu rock glazba nikad nije umrla. Uz već do sada odlične nastupa Chaos Addicta i Darije on Stage, Slučajnog Odabira, hard rock sastava Nevermindsa i Wishbonea, ovoj ekipi priključio se i izvrstan mladi (po godinama) heavy metal bend Bitchslap.

U odličnu izvedbu sastava Bithslap, posjetitelje caffe-dvorane Marlboro, uveo je već stari i dobro poznati brodski sastav El Dorado. Uhodana ekipa iskusnih glazbenika, nošeni Tozinim vokalom, svoj repertoar su izveli bez greške. Uvodni dio El Dorada na temu rock and rolla trajao je oko 40 minuta, kada je nakon njih na scenu izašao Bitchslap. Kao i sastava Wishbone, Bitchslap također ima svoju vjernu publiku koja ih prati na svakom nastup. Od početka pa do kraja nastupa zajedno s njima plešu i pjevaju sve pjesme. Heavy metal repertoar sastojao se od već provjerenih uspješnica sastava kao što su Deep Purple, Metallica, Black Sabbat, AC/DC (čijeg pjevača Briana Johnsona, naš brođanin Miran Čeliković pjeva skoro u originalu) i drugi. Po završetku još su nekoliko puta, na zahtjev publike, izašli nanovo na binu. Mada je zima i uskoro se najavljuje snijeg, brodski rockeri počeli su se buditi ili nisu niti zašli u zimski san.

Rock klub od 22. siječnja[uredi]

Dosadašnjem nizu bendova koji su nastupili u mini projektu pod nazivom "Glazbom protiv nasilja", 22. siječnja, priključio se i odličan, mladi rock sastav iz Donjih Andrijevaca Red Revolver. Zajedno s njima, po treći puta u Rock klubu, svirao je mladi sastav Neverminds.

Svirku je otvorio Red Revolver i u prvom dijelu svog nastupa izašli su u tročlanoj postavi, koju su činili Toni Štulić, Ivan Špoljar i Luka Gavran te se svojom odličnom i rutinskom izvedbom u najboljem svijetlu prikazali posjetiteljima kluba. Repertoar su činile stvari "A ti još plačeš" od Majki, "Back Door Man" od Doorsa, nekoliko pjesama od grupe Free i par akustičnih stvari među kojima je i "Sreća" od Songkillersa. Lukin vokal i gitarske solo dionice, pratile su Tonijeve žestoke linije bas gitare i Ivanov čvrsti ritam na bubnjevima. U drugom dijelu večeri priključio im se i Tomislav Štulić na gitari te svojim nastupom još samo više upotpunio ionako odličnu izvedbu.

Nevermindsov treći nastup u Rock klubu još jednom je potvrdio da se radi o izvrsnom mladom hard rock sastavu. Kao klasični rock kvartet u postavi Marko (voakl, solo gitara), Ivo (bubnjevi), Marina (ritam gitara, prateći vokal) i Mihaela (vokal, bas gitara) izveli su seriju stranih i domaćih hitova od bendova među kojima se ističu Urban, Azra, EKV, Opća opasnost, AC/DC, Pink Floyd, Black Sabbat i drugi.

Slike[uredi]

Četvrti rock klub

Peti rock klub


Šesti rock klub