Prvi nastup brodskih rock bendova održan je 4. prosinca 2010. godine. Nastupili su Darija on Stage (još uvijek nemaju pravi naziv) i heavy metal sastav Chaos Addict. Oba sastava do sada su nastupila nekoliko puta te im je ova svirka u rock klubu odlično došla.

Darija je, u žaru interpretacije, toptajući nogama po pozornici i klateći kablom od mikrofona, oborila 2 čaše vode, a bome i sve nas. Moram priznati, nisam još od nje čuo i vidio ovako bespoštedan performance, baš je bila u elementu. Moram priznati da nas je svojim vokalom impresionirao i 'mali Vuko' kako ga zovem, jer ga se sjećam kad je s bendom Blend nastupio prije 3 godine dijeleći pozornicu s grupom El Dorado u Pivnici, kad smo isto radili rock-klubbing. Matija je dobro primijetio da bi mu baš 'pasirao' Billy Idol. Predlažem im da obrade i koju njegovu stvar. Inače, Chaos Addict je izveo najpoznatije i njima najdraže stvari heavy metal grupe Megadeath (hmmm ... pitanje dal' sam dobro zapisao).

—Scarabei (Vlatko Balošić), "malo da se nešto napiše..." :-), 6. prosinca 2010.

Rock klub od 11. prosinca

Drugi koncert u organizaciji Rock kluba održan je 11. prosinca, a tada je nastupio već provjereni brodski bend El Dorado i mladi hard rock sastav iz Oriovca Slučajni Odabir. Prvi su nastupili članovi sastava El Dorado koji su izveli nekoliko svojih vlastitih uradaka te svojim već čvrstim i iskusnim sviranjem dobro zagrijali atmosferu u klubu glazbenika. Velikim glazbenim iskustvom koje je popračeno s brojnim nastupima, El Dorado je rutinski svoju izvedbu doveo do kraja.

Nakon njih na scenu je izašao hard rock sastav Slučajni Odabir. Mladi oriovački bend imao je odličan nastup na kojemu su izveli provjerene hitove stranih i domaćih bendova poput "Paranoid" od Black Sabbatha, "Smoke on the Water" Deep Purplea, "A ti još plačeš" od Majki i druge.


Rock klub od 18. prosinca

Treći klub rock glazbenika održan je 18. prosinca 2010. godine, a koncert je otvorio brodski rock sastav Xchange. "Stara garda" u odličnoj izvedbi odsvirala je set već dobro poznatih starih hitova, koji su se stilom mijenjali od rocka, bluesa do countrya. Nakon njih na scenu je izašao mladi brodski bend Neverminds. Svojom izvedbom ubrzo su privukli pažnju svih posjetitelja u Rock klubu. Repertoar im je raznolik, a sastoji se od stranog Green Daya, Metallice, Claptona do domaćeg poput Azre, Psihomodo popa, Urbana i drugih. Sastav djeluje vrlo čvrsto i sigurno, odličnim solo dionicama na gitari, ritam sekcijom i vokalima.Slike

Drugi rock klub

Treći rock klub