Galerija brodski je pop rock sastav koji je na ovim prostorima djelovao krajem 1980-ih godina.

Godine 1989. objavljuju studijski album pod nazivom Djevojka iz izloga.

Članovi sastava

Ostali članovi

Diskografija

  • 1989. - Djevojka iz izloga
  • 1992. - Brode moj (nećeš nikad potonuti) (Diskos, Aleksandrovac)
  • 1993. - Sanjati po željama
  • 2004. - 0,0 Promila i Dobro se dobrim vraća
  • 2011. - Bogatima noga su u moru

Video

"Lutka iz izloga" - Gale & Carevi

"Dobro se dobrim vraća" - Gale

"Rentam kar" - Gale

"Bogatima noge su u moru" - Gale