Bitchslap
Bitchslap, nastup 15. siječnja, Glazbom protiv nasilja
Bitchslap, nastup 15. siječnja, Glazbom protiv nasilja
Osnivanje2010.
MjestoSlavonski Brod
Žanr/oviheavy metal
RepertoarAC/DC, Deep Purple, Black Sabbat
Originalna postava
Josip Čičak, Marko Trepšić, Filip Krišto, Patricia Mostarkić, Zvonimir Ostojić
Članovi
Josip Čičak
Marko Trepšić
Tomislav Čičak
Miran Čeliković
Zvonimir Ostojić
Bivši članovi
Filip Krišto
Patricia Mostarkić
Marijan Vuko
Karlo Trbojević

Bitchslap brodski je heavy metal sastav osnovan 2010. godine. Bend je prvo djelovao pod nazivom Komora da bi početkom 2011. godine promijenio u ime u Bitchslap.

Povijest sastava[uredi]

Početkom 2010. godine Josip Čičak (ritam gitara), Marko Trepšić (bas gitara), Filip Krišto (poznat kao Pipi, solo gitara), Patricia Mostarkić (vokal) i Zvonimir Ostojić (bubnjevi) osnivaju sastav pod nazivom Komora. Nakon 2 mjeseca sviranja, Filip odlazi iz sastava, a zamijenio ga je Karlo Trbojević te se on i Josip Čičak izmjenjuju u ulogama solo i ritam gitare. Ubrzo zbog nezainteresiranosti iz benda odlazi Patricia Mostarkić , a nakon nekog vremena na njezino mjesto dolazi Marijan Vuko.

U međuvremenu, 21. ožujka, bend nastupa u caffe baru Marlboru, a iste večeri zajedno s njima nastupili su mladi brodski sastavi Dim i Neverminds. Nedugo nakon svirke, Karlo Trbojević biva izbačen te na njegovo mjesto dolazi Tomislav Čičak. Sredinom mjeseca kolovoza 2010. godine na mjesto vokala dolazi Miran Čeliković.

Sastav je pred sami nastup u Rock klubu, održanog 15. siječnja 2011. godine u Marlboru pod nazivom Glazbom protiv nasilja, promijenio ime iz Komora u Bitchslap i sada nastupa pod tim imenom.

Članovi sastava[uredi]

Originalna postava
Sadašnji članovi

Slike[uredi]

  • Nastup na petom Rock klubu

Izvor[uredi]